Agenda

  maa  din  woe  don  vri  zat  zon
36  01 02 03 04 05 06
37 07 08 09 10 11 12 13
38 14 15 16 17 18 19 20
39 21 22 23 24 25 26 27
40 28 29 30        


jazz please zij banner
voetbal

Over ’t Trefpunt

’t Trefpunt blijft Actief:

Zoals u in het verleden altijd gewent was blijft ’t Trefpunt de meest actieve kroeg in de omgeving. Ons vaste team is druk bezig met de voorbereidingen om ook dit jaar weer talloze activiteiten en feestjes te organiseren.  Het gehele jaar door zorgen wij voor voldoende redenen om ons te blijven bezoeken. Een aantal ideetjes en plannen moeten nog uitgewerkt worden maar niemand zal zich dit jaar vervelen.

Op onze pagina’s  Party Time & de Agenda staan inmiddels al een aantal leuke dingen vermeld die je zeker niet mag missen en via deze Nieuwspagina houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en activiteiten om naar uit te kijken.

Inmiddels zijn al een aantal afspraken gemaakt met DJ’s , Artiesten en organisatie bureaus om een aantal spectaculaire evenementen, activiteiten en party’s te organiseren. Details, data en eventuele kosten worden komende weken bekend gemaakt via deze website. Of het nu gaat om een gezellige bingo, pooltoernooi of feest avond met een thema, in ’t trefpunt bent je altijd aan het juiste adres.

Hieronder alvast wat info en een tipje van de sluier :

Elk weekend een feestje:

’t Trefpunt zal er dit jaar alles aan doen om zijn naam eer aan te doen!

Vanaf nu is het elk weekend feest en de stek om iedereen te treffen. Met onze huis DJ en gast DJ’s en diverse artiesten en thema’s zorgen wij elk weekeind voor de juiste muziek en sfeer. Gezelligheid staat voorop en met onze muziek keuzes is er voor elk wat wils.

Het blijft echter niet alleen bij een “plaatje draaien” dat kan immers iedereen!

Bij ’t Trefpunt gaat het om een totaal plaatje ; Top muziek samen met professioneel personeel, gezellige gasten en unieke thema’s in een sfeervolle ambiance zorgen voor de juiste sfeer en beleving. Met onze APRÉS SKI PARTY op 1 Februari start het winter feest seizoen. Houdt onze agenda & facebook in de gaten voor meer feestjes en zorg dat je erbij bent en zo al je oude & nieuwe vrienden kan treffen.

Verjaardag feestje!

Natuurlijk is iedereen welkom zijn of haar verjaardag te vieren in ’t Trefpunt, wij vieren met u mee en ons team helpt u graag met de organisatie.

Maar ’t Trefpunt viert binnenkort zijn eigen verjaardag. Op 15 of 16 Maart a.s. verwachten wij iedereen om mee te vieren. Wij zijn druk met de voorbereidingen en in overleg met het artiesten bureau om hier een onvergetelijke avond van te maken.

Binnenkort meer info en definitieve datum.

Parkeer terrein of Speel terrein?

Achter ’t Trefpunt op de binnenplaats is een prachtig ruim parkeer terrein.

Maar dit terrein is recent flink uitgebreid en met schoon zand is een prachtig speel terrein gecreëerd. Van het voorjaar zullen een aantal spectaculaire activiteiten plaats vinden op dit terrein zowel sportief als cultureel. Natuurlijk organiseren wij een zeskamp & een volleybal toernooi , wij kunnen immers niet achterblijven bij de concurrentie, maar het wordt wel een zeskamp met een twist en een volleybal toernooi met een verrassing. Nieuw dit jaar op het terrein wordt onze super spectaculaire LASER GAME toernooi. Je leest het goed! In samenwerking met een organisatie bureau  wordt een heuse Laser Game Arena geplaatst met opblaasbare obstakels en onder begeleiding strijden kleine teams om de eer en leuke sport prijzen.

Kijk voor meer info maar eens op : http://www.laserstorm.nl/mobiel-lasergames-speelveld

Meer info en data uiteraard later!

Op pad met de Kwibus:

Naast de vele activiteiten en feestjes in ons Trefpunt gaan we er dit jaar ook op uit.

De mogelijkheden en ideetjes worden komende weken bekeken en besproken en later bekend gemaakt. Doel is een gezellige dag en samenzijn voor alle bezoekers van ’t Trefpunt en een uniek hoogtepunt waar iedereen nog lang over na zal praten.

Inmiddels is overeenstemming bereikt met Paintball Jungle Amsterdam voor een complete dag met onbeperkt gamen inclusief eten & drinken en meer dan genoeg paintballetjes! ’t Trefpunt sponsort een gedeelte van de kosten waardoor de deelname kosten leuk blijven!

Paintball Jungle is een van de grootste Paintball parken van Nederland en voor ’t Trefpunt staat een VIP programma gepland!

Kijk eens voor meer info over het park op : www.paintballjungle.nl

Meer info : snel!

Meer info:

Onze concurrenten slapen natuurlijk ook niet. Daarom kunnen wij nog niet alles verklappen.  Houdt daarom deze pagina in de gaten voor meer informatie en wordt lid van onze Facebook pagina voor onze last minute & First hand info & aanbiedingen!

rocketshot
foute avond zijbanner
knop-facebook